Arriba una nova edició de la Sega tradicional de l'Arròs

08/10/2019

La jornada tindrà lloc el 12 d’octubre, a partir de les 11 h, i inclourà també una sessió de conta-contes i la tradicional arrossada popular. L’esdeveniment posa en relleu la tradició de l’activitat agrícola palsenca, encara molt latent.

 

El proper dissabte 12 d’octubre arriba la XXI Sega tradicional de l’Arròs de Pals. L’esdeveniment tindrà lloc a Mas Carles i inclourà diferents activitats amb l’objectiu d’oferir una jornada de tradició, cultura i germanor. De fet, la Sega se suma al cicle d’actes que tenen l’arròs i la tradició com a protagonistes; de fet, a mitjans de juny la vila ja va acollir el Planta’t a Pals.  Amb aquesta jornada no només se celebra l’arribada d’una nova collita de l’arròs, sinó que es posa en relleu els orígens de l’activitat agrícola i el patrimoni històric del municipi. El consistori agraeix la col·laboració i implicació dels molins arrossers del municipi Arròs Molí de Pals i Arròs l’Estany de Pals, El Xiulet, el Mas Gelabert, els vins Mas Geli i dels voluntaris que fan possible l’esdeveniment.

 

L’arrossada popular, una exposició i més activitats per a tota la família

 

La tradicional Sega de l’Arròs tindrà inici a les 11 h. Seguidament, a les 12 h, es durà a terme una sessió de conta-contes amb “Els productes de l’Empordà”. A les 13.30 h tindrà lloc l’Arrossada Popular (Preu: 6 € adults i 3 € nens). A més d’aquest programa, durant el matí podreu visitar l’exposició de cistelleria i de fotografies antigues. També es posarà a disposició dels veïns i visitants, de forma totalment gratuïta, el Xiulet de Pals. El transport sortirà a les 10 h i tornarà a les 13.15 h (punt de trobada: aparcament d’oliveres). Aquest any, també hem preparat una activitat sorpresa que ben segur us agradarà.

 

Podreu adquirir els tiquets a l’Oficina de Turisme fins a l’11 d’octubre. Per a més informació, contacteu amb el telèfon 972 637380 o envieu un correu a info@pals.cat.