Avui s’ha presentat la 32a edició de la campanya “Pals i la Cuina de l’Arròs”

30/04/2025

Aquest dimecres, 30 d’abril, s’ha presentat oficialment la 32a edició de la campanya gastronòmica “Pals i la Cuina de l’Arròs”, que se celebrarà del 30 d’abril a l’1 de juny de 2025.

L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de Ca la Pruna i ha comptat amb una àmplia representació del teixit gastronòmic i institucional del municipi.

A la presentació hi han assistit restauradors participants, els dos Molins d’arròs locals i el celler Mas Geli, així com representants de les institucions: l’alcalde de Pals, Carles Pi, la regidora de Turisme, Eva Safont, la diputada de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró, i el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà, Enric Marquès.

“Pals i la Cuina de l’Arròs” és una iniciativa consolidada que neix el 1994 amb l’objectiu de promocionar l’arròs com a producte de proximitat i Pals com a destinació gastronòmica i turística de qualitat. Enguany, més d’una desena de restaurants oferiran menús especials on l’arròs de Pals serà el gran protagonista.

A més de les propostes gastronòmiques, el programa inclou activitats complementàries per a tots els públics: una caminada pels arrossars, observació d’aus, una xerrada astronòmica, visites al Celler Mas Geli o la popular ruta de l’arròs amb el Xiulet de Pals, entre d’altres.

L’acte d’avui ha finalitzat amb un tast d’arròs de Pals a càrrec del Restaurant la Pahissa del Mas i la Costa Beach & Golf resort, dolços de la pastisseria sweet Aury i vins del Celler Mas Geli, en un ambient distès que ha servit per compartir l’entusiasme envers una campanya que continua creixent i posicionant Pals com un referent del bon menjar.

Tota la informació sobre els menús, activitats i reserves es pot consultar a www.visitpals.com.