Busques feina o vols millorar el teu perfil professional? Apunta’t al Club de Feina de Pals!

26/11/2019

A través d’aquest servei gratuït, podreu presentar-vos a la borsa de treball comarcal, rebre assessorament en matèria de recerca de feina o assabentar-vos dels propers cursos i formacions laborals. Més informació a www.baixemporda.cat/borsa.

 

Busques feina? El Club de la Feina de Pals és un servei gratuït que facilita recursos i dona suport tècnic a les persones que cerquen feina o volen millorar el seu perfil professional. Entre altres coses, des d’aquest espai s’ofereix orientació laboral i informació sobre cursos i jornades formatives (organitzades com a píndoles per potenciar habilitats i competències personals que ajudin a millorar el currículum dels aspirants), així com la gestió de la presentació de candidatures a les darreres ofertes laborals de la plataforma Empordà Professionals.  

 

El servei, impulsat per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Baix Empordà, està disponible quinzenalment, els dijous, a l’Ajuntament de Pals. Per a inscriure’s, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 636 161 o adreçant-vos a professionals@baixemporda.cat.

 

Més informació a www.baixemporda.cat/borsa.