Campanya d'ajuda humanitària a la població d'Ucraïna

03/03/2022

Pals es bolca per donar suport a la gent d'Ucraïna amb l'enviament d'aliments, materials i roba tèrmica. Així ho demostren les diverses iniciatives que s'estan prenent aquesta setmana al municipi.

Associació de voluntaris de Protecció Civil de Pals

L’associació de voluntaris de Protecció Civil de Pals, coordinada amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pals, organitza una campanya per recollir aliments, medicaments i roba. Les aportacions es poden fer a la Farmàcia Cristina Lucas (Pals), a la Farmàcia dels Masos (Masos), al Supermercat Jodofi (Masos de Pals) o també a domicili (cal trucar al 649 233 885).

Es necessiten les aportacions següents:

  • Menjar enllaunat (NO en pots de vidre), llegums, tonyina, sardines, carn cuita, sucre.
  • Brics de llet, galetes, te, cafè, xocolata, fruits secs, barretes energètiques.
  • Medicaments i material d’higiene: Aigua oxigenada, venes, cinta esparadrap, iode, tiretes, tisores, termòmetres, esponges, sabó per desinfectar, pasta de dents, tovalloletes infantils i bolquers. Guants làtex, ibuprofè, DALSY, antiinflamatoris, etc.

Per a més informació, es pot contactar al correu electrònic protecciocivil@pals.cat o al 649 233 885

L’AMPA de l’Escola Quermany de Pals i l'associació Amb les teves mans també fan una recollida

D'altra banda, l’Associació Amb les teves mans realitzarà una recollida solidària de material humanitari per portar a Ucraïna. Es demanen aliments infantils, mantes tèrmiques i guants d’esquí. Les aportacions es poden fer a l’oficina de turisme situada al costat de l’escola, cada tarda de les 16.20h a les 17.00h,  on hi haurà les mares i pares de l’AMPA de l’Escola Quermany de Pals. També es pot fer contactant amb el mossèn Taverner.