Campanya JO em quedo amb Pals

10/07/2020

El comerç dona vida als pobles com Pals, i tot i que ara els nostres carrers estan semi buits, ara més que mai, volem omplir-los de color, d’esperança i llançar un missatge d’agraïment als nostres comerciants.

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Pals, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, engega la Campanya Jo em quedo amb Pals per posar en valor el comerç alimentari de proximitat i els mercats municipals i setmanals que durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial de la nostra vila, abastint la ciutadania. 

En els propers dies es llençarà una sèrie de materials amb l’objectiu de posar en valor el comerç de proximitat, sensibilitzar a la ciutadania de la importància del consum en el comerç de proximitat i recolzar l’impuls de l’activitat econòmica local a les xarxes socials.

Concurs d'instagram #joemquedoambPals

A més sota la mateixa xampanya es portarà a terme un concurs/sorteig en la xarxa social d'instagram. El concurs s’iniciarà el dia 1 de juliol de 2020 i finalitzarà el dia 31 de juliol de2020. No s’admetran comentaris publicats més enllà d’aquesta data.Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte aInstagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).Els participants hauran de:

-Comentar la publicació de l'Ajuntament de Pals que se'ls hi indiqui, etiquetant a una personaamb qui compartiran el premi en cas de resultar guanyadors.

-Posar 'm'agrada' a la publicaió de l'Ajuntament de Pals.-Seguir els comptes de l'Ajuntament de Pals (@ajuntament_de_pals) i de Turisme Pals(@visitpals).

  • Consulteu les condicions del concurs i el llistat de premis en els documents adjunts.
  • El passat dia 15 de juliol ja es va fer el primer sorteig de la campanya d'instagram i a finals de mes es realitzarà el següent sorteig, no ho dubtis i participa que encara estàs a temps per guanyar nous premis.
  • Ahir 31 de juliol es va fer fer el darrer sorteig de la campnya. Adjunt els guanyadors.