Cancel·lada la Nit d’Espelmes de Pals

19/07/2021

L’Ajuntament de Pals ha decidit anul·lar les activitats previstes donada la situació sanitària actual.

 

Tot i que la previsió era tirar endavant la Nit d’Espelmes 2021 adaptant les activitats als protocols sanitaris vigents, les noves mesures aplicades a partir del dijous 15 de juliol fa impossible la celebració i finalment s’ha decidit cancel·lar-la. La decisió s'ha pres davant les darreres mesures establertes pel Departament de Salut que fan palesa la necessitat d'adoptar mesures extraordinàries com  davant l'increment de casos de Covid-19 i de l'alt risc de rebrot.

S’ha pres aquesta decisió difícil, excepcional, des del rigor i la responsabilitat davant la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania, i després d'haver parlat amb els diferents agents implicats en l'organització de la festa.


S’ha constatat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar l’acte amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional com l’actual, la millor opció era suspendre-la, ja que qualsevol acte implica concentració de molta gent i ara no ens podem permetre cap error.


Des de l’Ajuntament de Pals s’agraeix la dedicació de totes les àrees municipals, entitats i persones a títol individual que sempre col·laboren en l’organització.


Des de ja mateix comencem a treballar en l’edició del 2022!

I recordeu, cuideu-vos molt i sigueu responsables amb la situació que estem vivint: mantingueu la distància de seguretat, renteu-vos les mans, feu ús de la mascareta i sobretot… seny!