Casal d’estiu 2020 a Pals

21/05/2020

Sembla ser que, com cada any, aquest estiu podrem tenir casal d’estiu, sempre i quan estiguem, com a  mínim, en la fase 3 del desconfinament.

Tot i així, el govern ha decretat unes mesures de seguretat i protecció, aprovades pel PROCICAT, que en modificaran les activitats. L’ajuntament de Pals, però, pensem que és un servei necessari més que mai i que és un repte que hem d’assumir.

Enguany el servei de casal d’estiu s’havia de licitar i per això l’11 de març es van publicar les bases per poder presentar projectes, que havia d’acabar el 26 de març. Degut a la situació d’estat d’alarma (14/3/20) els terminis van quedar suspesos. I no és fins el dia 8 de maig que el Real Decret 17/2020 permet reemprendre el concurs.

Per tot això, aquest procés que havia de finalitzar a mitjans abril, es calcula que finalitzarà a mitjans juny. Sabem que no són bones notícies, anirem tard... Només podem dir-vos que us mantindrem informats de qualsevol novetat.

Ara com ara només us podem avançar que hi haurà casal d’estiu a Pals durant els mesos de juliol i agost, jornada completa (matí i tarda) i servei de menjador, amb servei d’acollida matinal (de 8 a 9) i accessible per a nens i nenes de 3 a 16 anys.