Celebra el Sant Jordi a Pals!

14/04/2022

La Diada de Sant Jordi és un dels dies més agradables i bonics de viure al nostre país i, per això, a Pals es tornaran a organitzar diversos actes al voltant de la festa del llibre i la rosa. L’activitat més intensa serà el divendres 22 i el dissabte 23, però l’inici serà el dimarts 19 d’abril amb el Club de Lectura que comentaran La sorra vermella, de J.N. Santaeulàlia, a la Biblioteca municipal.

El divendres 22 d’abril, al matí a l’escola Quermany, es farà el lliurament dels premis en categoria escolar del concurs  XXVI Llapis de Sant Jordi. Ja a la tarda, a la mateixa escola, hi haurà l’actuació del mag Raül. Enguany, és la primera vegada que es convoca aquesta categoria a la qual només hi ha participat l’alumnat de l’escola Quermany. El dia acabarà amb el lliurament dels premis XXVI Llapis de Sant Jordi, categoria juvenil i adults a la casa de Cultura ca la Pruna, a les 19h. Tots els premiats rebran un trofeu que els acredita com a guanyadors: un gran llapis de 50 cm de llargada, especialment creat per a l’ocasió, a més d’altres premis en metàl·lic o en vals regal.

L’acte del divendres, acabarà amb la presentació del llibre Cuinar amb flors, a càrrec de la seva autora, la xef Iolanda Bustos, veïna de Pals i amb una degustació d’un còctel de cava i roses.

La Diada de Sant Jordi, el lliurament dels premis i la presentació del llibre, són un bon motiu per inaugurar el nou auditori de la casa de cultura Ca la Pruna després de mesos tancada per les obres. Un auditori preparat per acollir les diverses inquietuds i propostes culturals del municipi.

En darrer lloc, tant dissabte com diumenge hi haurà rutes literàries pels entorns de Pals en què guies locals explicaran la història de les 7 dames de Pals, amb l’acompanyament de peces musicals i de la lectura de versos clàssics de la literatura catalana i castellana en punts emblemàtics del municipi. Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina de Turisme (972 63 73 80) o amb l’Associació Cultural de Pals a aculturalpals@gmail.com.

Podeu adquirir les entrades a https://entradas.codetickets.com/entradas/ass-cultural-de-pals.

Diada de Sant Jordi, diada de la rosa, diada del llibre. L’AMPA Quermany vendrà roses el divendres, 22 d’abril (de 16 a 18h) i dissabte, 23 d’abril (de 9.30 a 17h), a l’Oficina de Turisme de la rotonda del pins; el dissabte, també al pàrquing de les Oliveres. Podeu adquirir el vostre llibre a La Caseta i al quiosc del Supermercat Jodofi.

Informació addicional