Comença el Festival Clàssic Pals

08/07/2024

Concerts de música de cambra al llarg de l'agost.

L'Associació Cultural de Pals organitza, un any més, el Clàssic Pals, un festival que apropa la musica de cambra amb quatre actuacions de músics reconeguts arreu del món. Es farà a l'església de Pals, a les 21 hores, els diumenges 11, 18 i 25 d'agost. Les entrades tenen un preu de 10 € per persones i poden adquirir-se a CodeTickets. El 13 d'agost hi haurà un concert especial, per 15 €.

La primera proposta, l'11 d'agost, és un espectacle líric i teatral que porta el títol de 'La mort de Violeta'. Serà interpretat per Laura Coll, Pepe Hannan, Xavi Vilalta, Maria Àngels Puig, David Granato i Federico Figueroa. El segon acte programat és l'únic que es farà entre setmana. El 13 d'agost és dimarts i serà el torn del Quartet Adelphi, format per Maxim Michaluk, Esther Agustí, Adam Newman i Nepomuk Braun. El grup forma part de l'Associació Schubertíada, dedicada a la divulgació de l'obra del compositor Franz Schubert.

La tercera cita del festival serà el concert de flauta i piano que faran Elisabeth Frach i José Enrique Bagaría el 18 d'agost i l'últim cap de setmana, el 25 d'agost, Emma Stralton tancarà el festival amb un recital de piano.

La venda d'entrades es fa mitjançant el web de CodeTickets, la taquilla presencial a l'església, el correu electrònic festivalclassicpals@gmail.com o l'Oficina de Turisme (97 263 73 80).

  • Festival Clàssic Pals 2024