Comença el repartiment de mascaretes cosides per una xarxa de voluntàries

24/04/2020

L'Estat d'Alarma com a conseqüència del Covid-19 ha generat xarxes de voluntaris per ajudar a les persones que més ho necessiten. A Pals s’ha generat una xarxa de voluntariat dedicada a confeccionar mascaretes per als veïns i veïnes del municipi. Els voluntaris de Protecció Civil de Pals i membres de la Policia Local han repartit el material entre les persones voluntàries per cosir-les. Un cop confeccionades les mascaretes, es recolliran i es repartiran a les persones que ho necessitin, tant per adults com per infants, a les dependències de la Policia Local.

Així, a partir del proper dimarts 28 d’abril s’iniciarà el repartiment de mascaretes a les dependències de la Policia Local. Per poder-les obtenir, prèviament s’haurà de trucar a la Policia Local facilitant el nom i els cognoms i concretar hora d’entrega, de dilluns a divendres de 9 a 12 h.

Per obtenir les mascaretes caldrà aportar el DNI de la persona que va a buscar-les i el Llibre de Família per acreditar el nombre de membres de la família.

Des de la Policia Local es demana que, pel que fa a la recollida, no s’hi vagi abans de l’hora concertada per assegurar les mesures de seguretat de distància entre persones.