Comunicat oficial de l'Ajuntament de Pals

15/07/2020

En resposta a les notícies aparegudes als mitjans de comunicació sobre la celebració del Festival White Summer 2020, l’Ajuntament de Pals vol aclarir en quin punt es troba el tràmit d’autorització d’aquest festival.

Tot i que l’empresa organitzadora està fent publicitat i ha posat a la venda les entrades, mitjançant aquest comunicat l’Ajuntament de Pals vol deixar palès que no s’ha autoritzat la celebració ni la publicitat de l’esmentat esdeveniment, atès que no es disposa dels corresponents informes.

Després de dues reunions celebrades entre els promotors i l’Ajuntament, a finals de maig i a principis de juliol d’enguany,  es va presentar el projecte definitiu el passat 7 de juliol. És per aquest motiu que a dia d’avui s’estan redactant els informes preceptius i s’ha convocat una Junta Local de Seguretat per tractar sobre la viabilitat d’aquest projecte.

L’Ajuntament sempre vetllarà per tal que tots els actes que se celebrin al municipi es facin amb totes les garanties de seguretat exigibles. I en particular, aquest any, es posarà encara més atenció a les mesures organitzatives i de protecció per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2.