Consulta la graella d'activitats esportives al Pavelló!

23/09/2020

Les activitats al Pavelló d'Esports de Pals són una bona oportunitat per a totes aquelles persones, sense importar edat ni sexe, que volen practicar esport per a fer salut i també per a passar una bona estona. L'oferta d'activitats al municipi és àmplia, amb classes de zumba, funky, pilates, tonificació, entrenament funcional, estiraments, GAC, Pump i ciclo indoor.

La graella d'horaris per a les activitats es pot consultar en la documentació adjunta a aquesta notícia.

A continuació et detallem en què consisteix cadascuna de les activitats:

GAC: Activitat dirigida amb treball específic de glutis, abdominals i cames. És una modalitat d’exercici de tonificació a través de senzills exercicis aeròbics i musculars en una mateixa sessió.

ESTIRAMENTS: Exercicis per ajudar a la musculatura a recuperar i millorar la flexibilitat i contribuir a la relaxació de l’aparell locomotor. Prepara també els nostres músculs per a l’activitat física. Adequat per a tothom.

PILATES: El mètode Pilates és una tècnica basada en el treball cos-ment. Els seus principis bàsics són la respiració, la precisió, el control, l’alineació i la fluïdesa. Aconsellat a tothom que vulgui enfortir la musculatura interna. Essencial per a mantenir la columna vertebral i evitar els dolors d’esquena.

ZUMBA: Exercici cardiovascular al ritme de la música. Influeix positivament a la nostra salut i estat d’ànim, millora la condició física i ajuda a la pèrdua de pes. Adequat per a tothom que vulgui divertir-se fent esport.

FUNKY: El funky és una modalitat de ball on es barregen passos de jazz, breakdance, ritmes afro o la dansa contemporània. Els moviments són molt coreografiats i intensos i requereixen una bona coordinació.

CICLO INDOOR: Programa d’entrenament de ciclisme indoor realitzat amb suport musical. Enforteixes el sistema cardiovascular i el sistema respiratori i el tren inferior. A cada sessió es cremen més de 400 calories.

PUMP: És un programa d’entrenament físic que combina les activitats pròpies de l’aeròbic amb treball muscular mitjançant la realització d’exercicis amb peses.

ENTRENAMENT FUNCIONAL: Entrenament amb exercicis musculars i articulars destinats a la millora de la coordinació i habilitats de tot el cos.

TONIFICACIÓ: Activitat dirigida amb l’objectiu d’enfortir els diferents músculs del nostre cos a través d’exercicis de força i flexibilitat.

Per a més informació, els usuaris poden trucar al pavelló poliesportiu de Pals (de 15 a 20 hores) o enviar un correu electrònic a pavello@pals.cat.