Convocatòria de la 7a edició del Premi Empordà de Novel·la 2023

26/07/2023

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’un premi econòmic per a la 7a edició del Premi Empordà de Novel·la.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ja ha obert fins el pròxim 24 de novembre el període de presentació d’obres per al VII Premi Empordà de Novel·la, un certamen que compta amb la col·laboració directa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Pals.

El Premi Empordà de novel·la és l’únic que porta el nom d’una demarcació de Catalunya i és el més ben dotat econòmicament, amb un premi de 7.000 €.

L’obra guanyadora, a més, serà publicada per l’editorial Brau Edicions, S.L.; i el veredicte del certamen es donarà a conèixer en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el 22 de març de 2024.

Les obres candidates al VII Premi Empordà de Novel·la s’han de presentar per correu electrònic a l’adreça premiempordanovel.la@baixemporda.cat i les bases del premi es poden consultar en el document adjunt.

Les obres que optin a la 7a edició del Premi Empordà de Novel·la han de ser rigorosament inèdites i escrites en català. Les novel·les tindran una extensió mínima de 150 pàgines i els autors n’hauran de garantir l’originalitat; no poden trobar-se en procés d’edició, ni poden haver estat mai premiades en altres concursos. Les obres es presentaran de manera anònima.

Informació addicional

  • premi