Cursos d'anglès per adults

03/10/2023

Hi ha dos nivells: inicial i elemental.

L'Ajuntament de Pals enceta a l'octubre nous cursos d'idiomes per a majors d'edat. Amb el suport de la Diputació de Girona organitza un curs d'anglès inicial, per a persones que parteixen de zero, i un altre de nivell elemental, per aquelles que tenen uns coneixements bàsics, però volen millorar. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a Viu Pals.

Ambdós cursos els impartiran formadors de NISABA, de l'octubre a l'abril, a l'Aula de Formació de l'Escola Bressol. Les places estan limitades a un mínim de quatre persones i un màxim de 12. Es reservaran places preferents per a l'alumnat del curs anterior. Cada curs té un preu de 20 € mensuals, sense incloure-hi material, llibre o fitxes. El de nivell inicial es farà els dilluns de 20.15 a 21.15 hores, i començarà el 16 d'octubre. L'opció elemental, per a qui té un coneixement mínim de l'idioma, donarà el tret de sortida dos dies després, el 18 d'octubre, i es durà a terme els dimecres, de 20.15 a 21.15 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar al web de Viu Pals, així com en l'Àrea de Cultura (cultura@pals.cat o 972 63 61 61) o en l'Oficina de Turisme (info@pals.cat o 972 63 73 80).

 

  • Curs anglès adults