El càmping Interpals de Pals celebra 60 anys estrenant temporada

01/07/2020

L’alcalde de Pals, Carles Pi, va ser present ahir a la celebració de l’aniversari del càmping Interpals que es va aprofitar per fer una reunió amb tot el sector turístic dels càmpings per tal de marcar d’afrontar una temporada d’estiu que enguany es presenta amb moltes novetats després de la pandèmia de la COVID19. Amb la presència l’alcalde va voler donar suport a l’àrea de promoció econòmica del municipi, que són un dels motors de la vila.

El total de places d'allotjament de càmping de la demarcació de Girona és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada. Els càmpings de les comarques gironines generen de mitjana al voltant de 10 milions de pernoctacions, i donen ocupació directa a uns 7.000 treballadors, als que cal sumar els llocs de treball indirectes.

El càmping i resort de vacances Interpals, un dels primers que es van obrir a la Costa Brava, celebra enguany el 60 aniversari. L'acte central de celebració va ser ahir 30 de juny i es va aprofitar per realitzar una assemblea de tot el sector turístic del càmping del territori per fer front a la temporada i els reptes que aquesta comportarà.