El cap de setmana del 15 i 16 de juny, torna el Planta't a Pals!

10/06/2019

Consulta aquí totes les activitats!

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tindrà lloc una nova edició de Planta’t a Pals, un esdeveniment molt esperat, impulsat per l’Ajuntament, que ofereix a veïns i visitants una gran oferta lúdica, festiva, tradicional i cultural per a tots els públics i gustos, i amb l’arròs de Pals com a epicentre de tot plegat.

El tret de sortida es produirà el dissabte, 15 de juny, amb la XXII Plantada tradicional de l’arròs a Mas Carles. A les 10 h, hi haurà un esmorzar de pagès i de germanor. El preu del tiquet és de 5 €, i el podreu adquirir a l’Oficina de Turismedel nucli antic fins al 13 de juny. A les 11 h es realitzarà la plantada. A la tarda, de 17 h a 20 h, tindreu l’oportunitat de gaudir d’unes passejades amb carruatge de cavalls (cost: 2 €). El punt de sortida serà davant l’aparcament d’autobusos.

El diumenge 16, de 10 h a 10.45 h, es posarà a disposició de qui vulgui una ruta amb el trenet El Xiulet de Pals (1 €). A més, durant els dos dies, el nucli antic de la vila acollirà diverses activitats i tallers vinculats a la història de l’arròs al s. XV, així com un mercat de productes.

Sergi Brull, alcalde del municipi, assegura que “amb sis edicions, aquest esdeveniment s’ha consolidat com una cita molt suggerent a les comarques de Girona, que acull gratament als visitants i ofereix als veïns i veïnes un gran cap de setmana de diversió, gaudi i companyonia”. L’Ajuntament vol agrair el suport i la col·laboració de la marca Pals..., El Xiulet de Pals, La Costa, Productes de l’Empordà, Arròs de Pals, Arròs L’Estany de Pals, Arròs Molí de Pals i Mas Geli.

Més informació a: www.visitpals.com