El Carnaval 2021 se suspèn a causa de la situació sanitària

22/10/2020
  • No hi haurà la Rua ni els actes de carrer que habitualment es feien per a la celebració d’aquesta festa.

L'Ajuntament de Pals, conjuntament amb l’entitat organitzadora la Colla Quermània, han decidit suspendre el Carnaval del 2021 a causa de la situació actual provocada per la Covid-19.

Tenint en compte que la situació sanitària actual no ho permet i davant la incògnita de no poder saber quina serà la situació d’aquí a uns mesos, s’ha decidit no tirar endavant els actes, tant a nivell de participació com de públic, del carnaval de Pals. Aquesta decisió s’emmarca, també,  en la voluntat d’evitar que les entitats s’arrisquin a perdre sumes importants de diners en cas d’una eventual suspensió més endavant, ja que és durant els mesos de setembre i octubre que han de fer una inversió important en les infrastructures i les disfresses de les carrosses i les comparses.

Les necessitats d’evitar qualsevol tipus d’aglomeració i d’acte massiu i de fer prevaldre la distància de seguretat interpersonal en qualsevol trobada, impossibilita per complet la realització de les diferents passades i balls que caracteritzen el carnaval.