El civisme és cosa de tots!

25/06/2020

Bosses d'escombraries acumulades als peus d'illes de contenidors o embotides dins de papereres s'han fet freqüents en les darreres setmanes en algunes zones de Pals després del període de confinament. Un comportament que l'Ajuntament de Pals vol tallar a través de crides al civisme a la població. Es important conscienciar que tots som Pals i no hem de fer ni deixar fer allò que no faríem a casa nostra.

Hem de recordar que el mal ús dels contenidors que fan alguns veïns abocant-hi andròmines i trastos de gran format o deixant escombraries fora aquests darrers dies és una problemàtica que tot i que realitzen alguns ciutadans, l’acabarem pagant tots.

La Regidoria de Medi Ambient recorda que aquestes conductes són sancionables i prega a aquells veïns que observin conductes incíviques, que avisin l’Ajuntament amb el màxim d’informació possible.

Us recordem que l’Ajuntament de Pals compta amb una deixalleria on s’hi poden portar tota mena de deixalles i l’Ajuntament fa un servei de recollida de voluminosos al que podeu accedir si aviseu amb antelació a l’Ajuntament. Aquí us deixem els telèfons i horaris:

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS
Tel: 900 649 262
Cal de deixar les dades que demanen al contestador.

 

DEIXALLERIA MUNICIPAL:

Telèfon: 972 63 60 17
De dimarts a dissabte de 9:15h a 13h i de 15h  a 18h