El club de lectura de Pals segueix ben actiu!

14/07/2020

Tercer dilluns de mes, a les 19.30 h, els participants del club de lectura es van trobar per comentar el llibre Proses reposades de Miquel Martin i Serra amb la companyia del mateix autor. La reunió es va fer a la plaça, a l’ombra, tal com conviden a fer-ho les tardes d’estiu. Era la cloenda del primer any del club que ja prepara les lectures per a la propera temporada. 

Durant gairebé dues hores, van poder parlar amb l’autor sobre el seu llibre, les seves inquietuds, els seus referents literaris, el seu coneixement del territori, la importància del domini de la llengua per a tot escriptor i  el rigor i la disciplina que exigeix escriure un llibre quan el que hom vol és dedicar-se precisament a aquest ofici: ser escriptor. La proximitat d’en Miquel i la professionalitat de l’Assum Guardiola, conductora del club, van aconseguir que tots els assistents gaudissin d’una estona agradable i molt especial que es va fer curta.

Proses reposades és un recull de narracions curtes sobre el paisatge, la cuina, la llengua, la literatura ... vivències de l’autor que sovint coincideixen amb els teus moments viscuts i que et transporten a la teva infantesa, adolescència... Com va explicar l’autor, si bé algunes ja havien estat publicades en diaris, totes van ser revisades i treballades de nou. Una lectura molt recomanable.

El club es va iniciar el setembre del 2019. Des d’aleshores, cada tercer dilluns de mes, a les 19.30 h,  s’ha trobat a la biblioteca municipal per comentar el llibre escollit excepte durant el temps de confinament que també ho va fer de manera virtual. 

El club és obert a tothom, només cal que ompliu el formulari.

Ens retrobem el 21 de setembre amb la lectura de La pell freda, de l’AlbertS ánchez Piñol. Bon estiu, bones lectures!!

Informació addicional