El Consultori de Salut de Pals reobrirà el dilluns 15 de juny

12/06/2020

Després d'estar unes setmanes tancat a causa de la crisi de la COVID-19, el Consultori de Salut de Pals reobrirà les seves portes el proper dilluns 15 de juny, en el següent horari, el mateix que abans de la crisi sanitària:

  • Dilluns, dimarts i divendres de 8 a 13 h
  • Dimecres de 18 a 20 h
  • Dijous de 16 a 20 h

El més important d’aquesta reobertura és assegurar el flux de persones usuàries i evitar aglomeracions i per tant situacions de risc per a possibles contagis. És per això que  abans de venir cal trucar primer per programar la visita. El dia de la visita, és imprescindible la puntualitat per evitar esperes innecessàries a la sala d’espera.

En aquest retorn, moltes de les visites programades es continuaran realitzant a través de les visites telefòniques ja que suposa evitar desplaçaments, esperes i riscos de contagi innecessaris per a les persones usuàries. Les cites programades es rebran per avís a l’App de SSIBE o bé per sms.

Durant la visita caldrà mantenir les mesures de prevenció i d’autoprotecció: no venir acompanyat excepte menors i persones dependents, portar la mascareta sempre posada, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre i mantenir la distància de seguretat d’entre 1 i 2 metres, i respectar la senyalística i indicacions que es troben al centre, preparada especialment per aquesta reobertura.

Recordeu que podeu fer servir l’espai #lamevasalut

Si estàs prenent un tractament de llarga durada i t'ha caducat el Pla de medicació no vagis al CAP, ves a la farmàcia amb la targeta sanitària (TSI)

- Si el medicament ja estava al Pla de medicació, et donaran la medicació per a un mes de tractament.

- Si el medicament és nou o de control especial, t'has de posar en contacte amb tel teu metge o metgessa a través de l'eConsulta i, si no és possible, per telèfon.

- El metge o metgessa valora la sol·licitud i emet el Pla de medicació perquè el puguis tenir disponible des de la targeta sanitària (TSI) o perquè te'l puguis descarregar des de La Meva Salut.