El Cor Geriona actuarà a Pals en un concert en benefici de La Marató

27/12/2019

El recital serà el dissabte, 28 de desembre, a les 20.30 h a l’Església de Sant Pere. El Cor Geriona presentarà “La Màgia del Cinema”, amb Nito Figueras.

Per Nadal, la vila de Pals es tenyeix de llums, decoració, festa, companyonia i solidaritat. En aquest sentit, l’Ajuntament ha organitzat un conjunt d’activitats per tal d’amenitzar aquest bonic període i donar l’oportunitat a veïns, veïnes i visitants de viure experiències enriquidores i compartides. Una d’aquestes propostes serà musical. I és que el pròxim dissabte, 28 de desembre, el Cor Geriona actuarà en concert a Pals. El recital tindrà lloc a l’Església de Sant Pere i  arrencarà a les 20.30 h. A més, tindrà un caràcter altruista, ja que serà de taquilla inversa, a benefici de La Marató de TV3.

El Cor Geriona presentarà “La Màgia del Cinema”, i en aquesta ocasió, les veus comptaran amb l’acompanyament del pianista Nito Figueras. Us recomanem que arribeu amb temps a l’Església de Sant Pere, ja que l’aforament serà limitat.

Conegut per tractar amb molt de respecte i tacte tots els estils i continguts musicals, el Cor Geriona va néixer l’any 2001 a l’Escola Municipal de Música de Girona. És una agrupació formada per setze noies sota la direcció d’Imma Pascual. Amb més de quinze anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, tot passant per bandes sonores i espirituals negres. Més informació sobre el grup a: https://www.corgeriona.cat/.