El Festival Musica’t, camí d’exhaurir les entrades

16/06/2021

L’Ajuntament de Pals torna a apostar fort per la cultura i aquest 2021 el municipi tornarà a comptar amb una nova edició del Festival Musica’t, i ho farà amb molt bones perspectives d’èxit. Després de la presentació oficial de dimecres passat, 9 de juny, ja s'han exhaurit les entrades per 3 dels 6 concerts que hi ha previstos al cartell. Es tracta d’Els Amics de les Arts, la Beth i Reggae per Xics. A més, la venda d’entrades pels concerts de Ginestà, Sanjosex i In Crescendo, que obrirà el Festival el dia 3 de juliol, també van a molt bon ritme.

L’aposta de l’Ajuntament i en especial de l’àrea de Cultura per aquest any és clara. S’ha optat per una oferta cultural àmplia, que en el cas del Musica't vol ser oberta a un públic ampli, pel que inclou també al públic jove i familiar; accessible, ja que la majoria dels concerts són gratuïts, excepte dos que seran a preus populars; de qualitat, per comptar amb artistes de primer nivell; i amb un caràcter propi, ja que els grups i cantants tenen segell català.

Amb aquest festival, des de Pals volem trobar el nostre lloc enmig de l'oferta cultural de la Costa Brava els mesos d'estiu. En aquest sentit, s’ha pensat un festival no només enfocat al turisme, sinó que sobretot al públic local i de pobles veïns.

Des de l’Ajuntament estem molt satisfets de la rebuda que ha tingut el cartell en aquests primers dies i recordem que les entrades pels concerts es poden adquirir al web www.festivalmusicat.cat.

Aquest estiu, no et perdis el Festival Musica’t!