El Musica’t Pals 2023, fidel a l’aposta per la música en català i el públic familiar, oferirà un total de 7 concerts

20/04/2023

Arnau Tordera, Els Pets, Pau Vallvé, Elena Gadel i Marta Robles, juntament amb propostes familiars com El Pot Petit configuren el cartell de la 4a edició del festival

Arriba una nova edició del Musica’t Pals carregada de propostes de qualitat, amb consolidant la ferma aposta per la música en català, els concerts confortables en espais singulars i la inclusió del públic familiar. Aquest matí s’ha presentat el cartell d’enguany en roda de premsa a Ca La Pruna, amb la presència de l’alcalde Pals, Carles Pi Renart; la regidora de Cultura, Mireia Bonilla; el productor del festival Musica’t Pals, Roger Vidal.

El cartell de la quarta edició del festival palsenc, que arrencarà el 21 de juliol i s’allargarà fins el 19 d’agost, inclou noms d’allò més destacats, diversos i per a tots els públics: Arnau Tordera, Lali Begood, Els Pets, El Pot Petit, Pau Vallvé, Els Atrapasomnis i Elena Gadel i Marta Robles. I a això s’hi suma un factor diferencial que cal tenir en compte: els dos primers concerts són de franc (Arnau Tordera, el 21 de juliol; i Lali Begood, el 23), alhora que la resta tindran preus veritablement populars.

«Diferenciant-se d’altres festivals massificats, Musica’t Pals té una proposta que vol que el públic assistent visqui una experiència agradable, incloent propostes familiars per a tots els públics», ha explicat la regidora de Cultura, Mireia Bonilla. La quarta edició del festival, un any més, oferirà la millor música al millor preu (si és que n’hi ha, de preu). «Musica’t Pals continua fidel a la seva filosofia que vol maridar territori, proximitat i cultura catalana», ha resumit el productor Roger Vidal. «Enguany comptem amb 7  noms d’artistes catalans de primer nivell: propostes transversals que poden agradar qualsevol amant de la música i la cultura», ha afegit Vidal.

Encetarà el cicle Arnau Tordera el dissabte 21 de juliol al pati de Ca la Pruna amb un concert gratuït que recollirà versos de les seves composicions èpiques i líriques per seguir commemorant, en forma de joglar, el 120è aniversari de la mort de Jacint Verdaguer. També serà gratuït el segon concert familiar de Lali Begood (el 23 de juliol), que oferirà un viatge màgic, iniciàtic -i alhora, pedagògic- per buscar cançons en un món de fantasia. La resta de propostes tindran preus veritablement populars que oscil·laran entre els 3 i els 18 euros, en funció del concert:  Els Pets (28 de juliol), El Pot Petit (30 de juliol), Pau Vallvé (11 d’agost), Els Atrapasomnis (13 d’agost) i Elena Gadel i Marta Robles (19 d’agost). Seran un total de set concerts que s’aniran celebrant a dos espais del municipi empordanès: a Ca la Pruna i a la zona del Pavelló. Artistes de renom i de gran qualitat dirigits al públic que gaudeix escoltant música, en la que serà una proposta familiar i per a tots els públics, alhora que també es podrà gaudir de servei de bar i furgoteca. Cal tenir present que l’accés als recintes s’obrirà al públic entre 90 i 60 minuts abans de l’inici del concert

 

El millor de l’escena catalana actual

Un any més, el Musica’t Pals programa les millors propostes de l’escena catalana del moment Així, Arnau Tordera, reconegut vocalista del grup Obeses de marcada personalitat, encetarà el cicle de concerts fent reviure l’obra de Verdaguer en format de joglar. Una altra proposta que aporta segell de qualitat al Musica’t Pals 2023 són Els Pets, emblemàtic grup del país, que presentarà el seu darrer àlbum 1963, farcit de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima, i que combinaran amb els grans clàssics de la banda de Constantí. També cal fer esment de Pau Vallvé, que amb el disc ;) torna carregat de positivitat ritme i bon rotllo, amb una banda formada per cinc components, entre els quals s’hi compten dues bateries, brindant un poli-ritme que convida a cantar a tothom sense perdre la seva essència personal. I Elena Gadel i Marta Robles (líder de Las Migas) clouran la quarta edició del Musica’t Pals el 19 d’agost amb l’espectacle musical anomenat ‘Les Dones de la meva vida’, que oferirà un repertori en clau femenina amb base de guitarra flamenca.

 

Tres propostes per al públic familiar

Si bé el Musica’t Pals sempre ha tingut una notable vocació pel públic familiar, enguany la proposta fa un pas més enllà i oferirà un total de tres concerts especialment dirigits a famílies. D’una banda, Lali Begood oferirà un viatge màgic, iniciàtic i, alhora, pedagògic, per buscar cançons ens un món de fantasia. Al seu torn, El Pot Petit farà un concert ple d’aventures i cançons on la Jana, en Pau i la Melmelada Band rebran la visita de moltes amistats, com el lleó vergonyós, els pirates rodamons o l’Ona, l’estrella del pop. I els Atrapasomnis, al seu torn, oferiran un enèrgic recull dels clàssics de la banda en la que es preveu una festa en tots els sentits catapultada per les noves cançons, les coreografies i la comunió amb el públic.

 

La quarta edició del Musica’t Pals

Va ser l’any 2020 quan el Musica’t Pals va prendre el relleu al cicle de Concerts a la Fresca (que van arrencar l’any 2016). El Musica’t Pals està organitzat per l’Ajuntament de Pals i produït per la promotora Dmusical. Les entrades poden adquirir-se a través del web del festival i, pels concerts gratuïts, també hi haurà reserva d'entrades online per qui vulgui assegurar-se l’accés: www.festivalmusicat.cat

 

Un municipi amb un ampli ventall de possibilitats

Pals és un poble situat al bell mig del Baix Empordà i format per 3 nuclis que ofereix als visitants un ampli ventall de possibilitats per gaudir-ne durant tot l'any. És un dels municipis més coneguts i visitats de la comarca per la bellesa del seu paisatge i la riquesa del seu llegat històric i patrimonial. Musica’t Pals brinda l’oportunitat de descobrir els racons del municipi en la seva plenitud estiuenca, amb un ampli ventall de concerts per a tots els públics i per a tots els gustos.

 

 

 

Informació addicional

  • cartell 2023