El nou cartipàs de l'Ajuntament de Pals

03/07/2023

També s'ha constituït la Junta de Govern.

Una vegada celebrades les eleccions municipals, el govern local ha decidit la nova distribució de les regidories a Pals. Ho ha publicat en una resolució on indica qui estarà al capdavant de cada àrea i, per tant, qui serà el responsable de la seva direcció i gestió.

L'alcalde, Carles Pi, també serà el regidor de Governació i Règim Intern, Serveis Econòmics i Urbanisme i Habitatge. La regidora Eva Safont ho serà de Promoció Econòmica,Turisme i Mercats, així com de Festes i Actes Populars. Xevi Coll serà el nou regidor de Via Pública i Edificis Municipals; Innovació i Noves Tecnologies; Comunicació, Participació Ciutadana i Transparència, i Esports. Glòria Sicars estarà al capdavant d'Educació i Maria Martín de Cultura. Mita Sicars estarà a les regidories Joventut i Acció Social, Gent Gran, Salut i Igualtat. I Martí Duran serà l'encarregat de gestionar Platges i Medi Ambient i Agricultura.

El Ple Municipal també va constituir, en una sessió extraordinària el 28 de juny, la Junta de Govern Local. Estarà composta per l'alcalde com a president i dels regidors Eva Safont, Xevi Coll i Glòria Sicars com a vocals. També ostentaran la primera, segona i tercera tinença d'Alcaldia, respectivament. Per tant, substituiran l'alcalde en cas d'absència per malaltia o qualsevol altre motiu que impossibiliti la seva funció. La resta de regidors tindran dret a veu en la junta, però no a vot.

Consulta totes les funcions de cada regidor i els àmbits d'actuació al document adjunt. També pots consultar la documentació referent al cartipàs municipal al portal de transparència.

Informació addicional

  • cartipàs