El Pavelló de Pals arrenca el curs amb activitats esportives per a tots els públics

21/09/2019

Les propostes inclouen tallers i classes d’aeròbic, funky, zumba, estiraments o un programa d’entrenament de ciclisme indoor.

Consulteu aquí tot el calendari d’activitats.

Pilates, formació d’estiraments, funky, zumba, tonificació... El Pavelló Esportiu de Pals engega el curs amb una àmplia oferta d’activitats esportives, dirigides a tota mena de públics (tan adults com infants). Els tallers i cursos s’estendran durant tot l’any, fins al mes de juny de 2020, i s’iniciaran el pròxim 23 de setembre. Totes les propostes estan organitzades per l’Ajuntament de Pals amb el suport de la Diputació de Girona.

A més de tota aquesta oferta, també teniu disponible la sala de fitness del pavelló, que compta amb un complet equip d’aparells de musculació i cardio, i que estarà oberta de 15 a 22 h.

Consulteu en aquest enllaç el quadre d’horaris i la descripció al detall de totes les activitats que es realitzaran. Per a més informació, truqueu al 972 66 78 48 o dirigiu-vos al mateix Pavelló (horari d’atenció al públic: de 15 a 22 h). També podeu contactar enviant un correu electrònic a pavello@pals.cat.

 

Informació addicional