Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

05/01/2021

Diumenge 14 de febrer de 2021 se celebren Eleccions al Parlament de Catalunya.

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ha activat el web institucional www.parlament2021.cat, que ofereix informació sobre les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

El web inclou, entre d’altres, informació detallada sobre les diverses modalitats de vot presencial o per correu, i també del vot per a persones amb discapacitat visual o persones malaltes. En aquests comicis, a causa de la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, els electors que vulguin sol·licitar el vot per correu des de l’Estat espanyol podran fer-ho per via telemàtica a través d’un certificat electrònic reconegut. La pàgina web recull també les diverses mesures de seguretat i prevenció que aplicarà el Govern per garantir unes eleccions segures en context de COVID-19. 

D'altra banda, s'inclou també un bloc dedicat a preguntes més freqüents, així com els resultats de comicis anteriors. Totes aquestes informacions s’aniran actualitzant amb dades rellevants sobre decisions de les juntes electorals, la proclamació de candidatures o la difusió dels resultats. També s’hi explicaran detalls sobre el funcionament de l’escrutini general o de la proclamació d’electes.