Els dimecres a la tarda, anima't a fer esport!

04/01/2022

L'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) ofereix el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables, en què s'organitzen caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del poble mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. En el cas de Pals, fa els dimecres a les 16.45 hores. Les sessions, que són gratuïtes i aptes per a totes les edats i condicions físiques, començaran aquest proper dimecres 12 de gener.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a grsalut10@gmail.com o al 677 028 414 (Estela Gómez). Altrament, les persones que participin a les activitats caldrà que el primer cop omplin un full d'inscripció que l'organització facilitarà abans de començar la sessió. Es recomana venir-hi amb roba i calçat còmodes i portar aigua per hidratar-se. Cal tenir en compte també que no es facilitarà bastons de marxa nòrdica.

El calendari de les activitats a Pals, així com més informació, es pot consultar a: https://www.itinerarisiparcsdesalut.cat/ca/activitats.html?comarca=7193&municipi=1126