Els edificis i punts més icònics de la vila es podran visitar amb motiu de les JEP 2019

07/10/2019

El proper diumenge, 13 d’octubre, amb motiu d’aquesta festa patrimonial, l’Ajuntament de Pals ha preparat una visita guiada pel nucli històric, així com una jornada de portes obertes a la Torre de les Hores. Per a més informació, consulteu a: www.visitpals.com.

Amb l’arribada de les Jornades Europees del Patrimoni, que organitza cada any l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat, Pals es vesteix de cultura i arquitectura. Amb motiu d’aquesta cita, la vila ha programat una visita guiada gratuïta pels edificis més emblemàtics del nucli històric del municipi. Sota el nom “Pals i els seus edificis patrimonials”, l’itinerari se celebrarà el diumenge 13 d’octubre.

L’activitat s’iniciarà des de Ca la Pruna, a les 11 h del matí, i caldrà inscripció prèvia que podeu realitzar trucant al 972 637 380.

Paral·lelament, però amb el mateix motiu, l’Ajuntament ha preparat una Jornada de Portes Obertes a la Torre de les Hores. Podreu visitar aquest edifici durant tot el dia: de 10.30 a 14.30 h i de 15 a 18 h.

 

Les JEP 2019. Una festa major del patrimoni cultural

Durant els dies 11, 12 i 13 d’octubre, centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

Per més informació: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2019.