Els joves de Pals gaudiran i aprendran amb el programa d'activitats de tardor-hivern 2019

26/09/2019

Una nit de por, tallers per viatjar pel món, jocs de taula... L’àrea de Joventut de Pals ha fet públic el calendari de propostes lúdic-culturals d’aquesta primera etapa de curs.

Consulteu tots els detalls de cada activitat al díptic informatiu.

Diversió, aprenentatge i experiència. Aquests conceptes resumeixen el programa d’activitats d’aquesta temporada de tardor-hivern, que ha organitzat la regidoria de Joventut de Pals, amb el suport del Consell Comarcal i l’Oficina Jove del Baix Empordà. Totes les propostes són gratuïtes, i per realitzar les inscripcions i consultes, podeu escriure un correu joventut@pals.cat.

L’objectiu d’aquest programa, assegura el regidor de Joventut, Xavier Coll, és el de “dinamitzar el sector de la vila en la primera etapa del curs. Les propostes són molt variades, i es poden complementar a la perfecció, ja que hem escollit aquestes activitats perquè aportin vivències de tots els àmbits i per a tots els gustos”. 

El calendari començarà el divendres, 17 d’octubre, amb una jornada de jocs de taula, per descobrir els millors jocs del moment, a càrrec de Jugar x Jugar. Tindrà lloc de 17.30 a 19.30 h a la Biblioteca Municipal.

Si voleu passar por, no us perdeu la Nit de Por amb motiu de Halloween, el dia 31 d’octubre. Aquesta tindrà lloc de 21 a 23 h, al nucli antic de la vila, i consistirà en una ruta guiada, divertida i terrorífica pel centre gòtic, que organitzarà El Bruel dels Timbalers. Per tancar el vespre, a les 23 h a Ca la Pruna, tindrà lloc la projecció de La Visita.

El dilluns 11 de novembre, Elisabet Soler realitzarà la xerrada “Parlem de drogues”. Serà a les 18.30 h a l’Aula de Formació. Caldrà inscriure’s, i ho podreu fer del 28 d'octubre al 6 de novembre. El dimarts 26 de novembre, es durà a terme el Taller de recerca de feina (19.30 h a Ca la Pruna), on rebreu consells pràctics per trobar feina durant les vacances. En aquest cas, les inscripcions es podran fer del 9 al 20 de novembre. Finalment, el divendres 10 de desembre, tindrà lloc una jornada formativa per viatjar a l’estranger i on es parlarà sobre beques, pràctiques a empreses, i rebreu altres consells pràctics sobre mobilitat internacional. El taller està pensat per majors de quinze anys, i tindrà lloc a Ca la Pruna a les 19.30 h (inscripcions: del 25 de novembre al 6 de desembre).

A més, durant el 2020 us esperen trobades joves, més tallers, xerrades i sortides. Si teniu alguna proposta, us informem que ens la podeu fer arribar a joventut@pals.cat. L’estudiarem amb molt de gust i atenció!

Joves de Pals: ajudeu-nos a conèixer les vostres necessitats!

També us recordem que l’Ajuntament està treballant en la redacció del Pla Local de Joventut 2020-2023,el document que definirà el full de ruta del consistori en matèria de joventut per als propers anys. Si vols participar-hi, pots contestar aquest formulari.