En marxa el cicle de conferències Pals amb l'Educació

20/12/2023

El dimarts dia 19 de desembre es va donar per inaugurat el cicle de conferències Pals amb l'Educació. L'objectiu de la iniciativa és crear un espai destinat a tota la comunitat educativa on a través d'aquesta plataforma es tingui l'oportunitat de tractar temes importants i oferir recursos per acompanyar l'educació dels nostres infants i adolescents.

Serà un viatge d'aprenentatge conjunt, on professionals destacats compartiran els seus coneixements i consells pràctics. Des de l'ajuntament es confia que aquest cicle esdevindrà un espai enriquidor que, si és necessari, pugui ajudar a reforçar els vincles familiars.

S'ha volgut  iniciar-ho amb una conferència sobre un tema molt important i necessari com és el d'acompanyar els nostres infants i joves en el seu desenvolupament sexual.

Des d'aquestes línies es vol donar les gràcies a totes les persones que vau assistir a la xerrada i gràcies a Marina Castrop per oferir-nos consells, coneixements i experiències. Va ser tot un èxit de participació.