Encara ets a temps de participar en el Club de Lectura de Pals!

30/09/2019

El llibre escollit és La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey, una novel·la divertida, revitalitzant i humana.

La propera sessió tindrà lloc el dilluns 21 d’octubre, a les 19.30 h a la Biblioteca Municipal.

El passat dilluns, 23 de setembre, es va iniciar el Club de Lectura que organitza l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona. Aquest primer dia, es va oferir una sessió informativa. Si no vau poder assistir-hi, us podreu incorporar a l’activitat sense problema: només caldrà que us dirigiu a la Biblioteca Municipal i sol·liciteu en préstec La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey (Amsterdam Llibres), d’Annie Barrows i Mary Ann Shaffer, el títol que s’ha escollit per a l’ocasió.

La propera jornada tindrà lloc el dilluns 21 d’octubre, a les 19.30 h, a la Biblioteca. Si us agrada llegir i compartir experiències literàries i opinions, us esperem en aquesta proposta gratuïta, adreçada a gent adulta que vulgui gaudir de la lectura en un bon ambient.

 

Sobre el llibre

1946, Londres. L’escriptora i columnista Juliet Ashton cerca un tema per a la seva propera novel·la. Per mitjà de la carta d’un habitant de l’illa de Guernsey, entra en contacte amb els membres d’una curiosa societat literària nascuda durant l’ocupació nazi, i decideix desplaçar-se a l’illa per conèixer de primera mà els seus singulars habitants i les seves vivències durant la guerra.

Traduïda a 26 llengües i amb més de 2 milions d’exemplars venuts només als Estats Units, La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey és més que un autèntic fenomen de vendes mundial. Es tracta d’una novel·la divertida i profundament humana, un homenatge als bons llibres i a les bones persones, capaç d’aixecar els ànims fins i tot als més cínics.