Es presenta la segona edició de la cursa Correpoble

23/01/2024

Cada municipi del Baix Empordà hi participa amb la seva samarreta.

A la mateixa localitat on es farà la carerra, Calonge i Sant Antoni, és l'ubcació que ha estat escollida per presentar, el 22 de gener, la cursa Correpobles. Es tracta d'una iniciativa del Consell Esportiu del Baix Empordà que es durà a terme el 23 de març, amb la col·laboració de les àrees d'esports dels ajuntaments del Baix Empordà, entre els quals hi ha Pals. 
 
El tret de sortida es donarà a les 10 del matí des del Pavelló Adel Mechaal de Calonge. Seran 10 km de recorregut de dificultat baixa-mitjana. És una cursa oberta a qualsevol persona major de 12 anys i una de les característiques més emblemàtiques del Correpoble és que cada persona participa amb una samarreta tècnica amb els colors del seu poble.
 
La inscripció té un preu de 15 € per a qui requereixi de samarreta nova i de 8 € per a qui va participar l'any anterior i ja disposi de samarreta. La tarifa es mantindrà del 8 de gener a l'1 de març.Les persones que prefereixin emprovar-se-la abans de fer la inscripció, poden passar pel pavelló d'esports de Pals per comprovar el tallatge, de dilluns a divendres, de 15 a 22 hores. La samarreta i el dorsal podran recollir-se en el mateix espai els dies abans de la cursa i el mateix dissabte una hora abans al pavelló de Calonge
 
La inscripció dóna dret a participar a la prova i inclou una assegurança d'accidents esportius, la samarreta tècnica, el control de temps per xip, el dorsal, dos avituallaments, guarda-roba, zona de jocs infantils i serveis d'ambulància, assistència i fisioteràpia. Pots consultar tota la informació la web de la cursa.

Informació addicional

  • Correpobles 2024
  • Correpobles 2024
  • Correpobles 2024