Es prorroguen 14 dies més les mesures per contenir la Covid-19

07/01/2022

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19 ha aprovat prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre i que en principi estaven en vigor fins aquest proper divendres 7 de gener, pel que a partir d'ara seran vigents fins al dia 21 de gener de 2022.

Les mesures contemplen una restricció de l'aforament en bars i restaurants (50% a l'interior i 100% a l'exterior). També es limita l'aforament, però en aquest cas al 70%, en comerços i empreses de serveis; instal·lacions i equipaments esportius tancats; sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies; i en cultura (sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa). Per contra, els locals d’oci nocturn han de romandre tancats.

A més, es recorda que també hi ha limitació de 10 persones en trobades socials tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

Finalment, s'ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna, de 01 a 06 hores de la matinada. La nova llista incorpora sis municipis més: Castell-Platja d'Aro, Cunit, el Vendrell, Mont-roig del Camp, Salt i Torroella de Montgrí. També es mantenen els nou municipis illa que hi ha en la resolució vigent.