Es substitueix la gespa artificial del Camp de Futbol Pere Servià Cantó de Pals

08/02/2024

La gespa es trobava en mal estat després d’anys d’ús i era necessari substituir-la atès que no era possible fer més actuacions correctores.

L’elevat ús del terreny de joc tant per la pràctica d’entrenaments com per l’ús competitiu havia portat al normal desgast de la fibra, amb un aspecte desgastat i amb la pèrdua de material i de farciments, havent pràcticament desaparegut en algunes zones del camp fent que fos molt inestable. Alhora la majoria de línies de joc restaven desenganxades i trencades en algunes zones després de vàries reparacions durant els últims anys.

Els treballs s’han portat a terme entre desembre i gener i han inclòs la retirada del material esportiu, l’aixecament de la gespa existent, la reparació de desperfectes puntuals de la base existent, la col·locació d’una nova gespa d’última generació certificada amb el segell de qualitat de la FIFA i l’emplenament amb sorra de sílice i SBR i el corresponent llastrat per finalment tornar a fer el muntatge de les canals i del mobiliari. També s’han substituït els sis canons de reg i s’han reparat les lluminàries de dues torres.

El projecte bàsic ha estat redactat pel despatx Vilaseca Consultors de Sant Cugat del Vallès i l’empresa Urban Global 2018, SL de Vigo ha estat l’adjudicatària del contracte que ha portat a terme totes aquestes tasques.

A partir de la setmana que ve el camp ja acollirà els entrenaments diaris de dilluns a divendres dels diferents equips de l’Atlètic Pals i els partits de lliga els dissabtes i diumenges. Òbviament de la mateixa manera que el pavelló d’esports, a causa de l’estat d’emergència en el que ens trobem les dutxes dels vestuaris estaran tancades i el reg automàtic del camp fora de funcionament.