Finalitza el Club de Lectura d’enguany de la Biblioteca Municipal de Pals

23/07/2021

El passat 19 de juliol es va fer la darrera sessió del Club de lectura que organitza la Biblioteca Municipal de Pals. Tornarà el pròxim 20 de setembre amb el llibre de Maria Dueñas, “El tiempo entre costuras”.

En aquesta segona edició del Club de Lectura, el mes de juny van poder compartir una estona amb l’escriptora Mar Bosch per comentar el llibre “La dona efervescent”. Amb ella van parlar sobre com es va gestar aquesta novel·la, la seva intenció i com ha sigut rebuda pels lectores i lectores, entre d’altres temes que van anar sorgint per les persones participants del club.

Enguany el Club de lectura que va començar al setembre de 2020 han llegit i comentat els següents llibres:

- La pell freda, d’Albert Sánchez Piñol.

- El cel és blau, la terra blanca. Una història d’amor, de Hiromi Kawakami.

- L’acabadora, de Michaela Murgia.

- La dansa de les ombres felices, d’Alice Munro.

- La biblioteca dels llibres rebutjats, de David Foenkinos.

- El cor és un caçador solitari, de Carson McCullers.

- Contraban i altres narracions, de Josep Pla.

- Aigua dolça, d’Akwacke Emezi.

- Irène, de Pierre Lamaitre.

- La dona efervescent, de Mar Bosch.

- El mar, John Banville.

De tots els llibres relacionats anteriorment, el que més acceptació ha tingut per part de tots els integrants del club ha sigut “L’acabadora”, amb una puntuació de 8,6 pel que fa a l’interès personal i 9,2 quant a la qualitat literària.

El Club de lectura per a adults és una activitat oberta a tothom, es va crear el setembre de 2019 i es reuneix cada tercer dilluns de mes, a les 19 h, a la biblioteca municipal. Està dinamitzat per l’escriptora Assum Guardiola i rep el suport de la Diputació de Girona.

Si t’hi vols afegir, pots omplir el següent formulari en aquest enllaç: https://www.pals.cat/ca/formulari-club-de-lectura/

  • Visita Mar Bosch Club de Lectura