Finalitzada la remodelació de la zona comercial de la platja de Pals

13/06/2021

L’ampliació de la vorera permet passejar amb més espai i modernitzar la zona.

Aquesta setmana han finalitzat les obres de remodelació de la zona comercial de l’Avinguda del Mediterrani de la platja Gran de Pals.

La reforma ha consistit en l’ampliació de la vorera del costat de la zona comercial per tal que la zona de vianants sigui més ampla i permeti el passejar per les botigues i locals de restauració amb més espai. També s’ha pavimentat de nou la vorera lateral del mateix carrer.

Així mateix s’ha modificat la il·luminació de la zona per fer-la més acollidora i, a petició dels comerciants, l’aparcament en aquest tram passa a ser de zona vermella per facilitar d'aquesta manera la rotació de vehicles. Així mateix, s’han canviat de lloc els contenidors de reciclatge i s’han delimitat amb protectors de fusta.

Aquesta millora a la zona comercial pretén dotar la platja de Pals d’una imatge més acurada i s'emmarca dins del pla de millora de platja iniciat per l’Ajuntament de Pals.

El condicionament ha comptat amb la subvenció de la Diputació de Girona, en el marc del programa “Fons de cooperació econòmica per l’any 2021"