Finalitzen les obres de millora als exteriors i la planta baixa de Ca La Pruna

15/10/2019

Els treballs han comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Girona i tenen l’objectiu de millorar l’accessibilitat i el condicionament de l’equipament.

Durant els darrers tres mesos, s’han realitzat treballs d’adaptació en els exteriors i la planta baixa de l’edifici de Ca la Pruna de Pals. L’objectiu de les actuacions ha estat millorar l’accessibilitat de l’edifici i de l’entorn d’aquest, mitjançant la pavimentació i el condicionament de la zona exterior, així com l’adequació de l’entrada, de la recepció i de la sala expositiva i polivalent d’aquest l’equipament municipal.

Més concretament, les obres han consistit en la neteja i acabat del parament vertical interior, el repicament de junts, el rejuntat amb morter de la calç o la pintura, entre altres. També s’ha fixat el parament de pedra vertical de carreus. El condicionament ha comptat amb la subvenció de la Diputació de Girona, en el marc del programa “Fons de cooperació econòmica per l’any 2018”.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Pals segueix treballant en l’adaptació i posada a punt dels equipaments del municipi a fi d’oferir als veïns i veïnes uns millors espais on poder gaudir d’activitats culturals, lúdiques i socials.