Forma't com a director en activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

30/10/2023

L'ajuntament posa en marxa un curs intensiu de Nadal per obtenir el títol oficial de la Generalitat de director d'activitats d'educació en lleure infantil i juvenil amb només 68 hores presencials.

El pròxim dia 22 de desembre iniciarà a Pals el curs intensiu de Nadal per aconseguir el títol de director en activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil, amb només 68 hores presencials i amb una promoció especial de 295 € per a qualsevol persona que vulgui formar-se amb aquest curs. En aquest sentit, l'ajuntament pretén facilitar les coses als veïns i veïnes de Pals, i per això, el preu per als empadronats al municipi de Pals es redueix a la meitat i tindrà un cost final de 147,50 €.

El curs oficial, consta de 200 hores, però les altres 132 hores restants, després de les 68 presencials, es podran fer de forma telemàtica. En aquest sentit, es tracta d'una formació oficial semipresencial que, a més, requereix de 120 hores de pràctiques en qualsevol centre on es pugui exercir la funció de director/a.

Qualsevol persona interessada a cursar aquesta formació, pot inscriure's a través de la web www.escolaemporda.cat

A més, si es vol obtenir més informació es pot contactar amb: joventut@pals.cat 

  • Cartell del curs oficial