Gaudeix del cinema a la fresca de Pals

04/07/2023

Aquest estiu es projectarà 'El secret de la Vicky' i 'Top Gun: Maverick'.

El pati de Ca la Pruna acollirà, aquest estiu 2023, dues sessions de Cinema a la Fresca. Es faran a partir de les 22 hores i l'accés és gratuït.

El divendres, 14 de juliol, es projectarà 'El secret de la Vicky', una pel·lícula francesa, dirigida per Denis Imbert, i recomanada per a tots els públics. La Vicky és una nena de 8 anys que, després de perdre la mare, deixa de comunicar-se amb el món. El pare decideix marxar a les muntanyes i, un cop allà, la nena troba i adopta un gos a qui li dirà Mystère i que li aporta de nou les ganes de parlar i de ser feliç. L'alegria torna al poble fins que algú descobreix que, en realitat, és un llop.

La segona proposta és 'Top Gun: Maverick'. El 18 d'agost, Tom Cruise tornarà a la pantalla gran interpretant a Pete "Mavericks" Mitchel. Després de 30 anys de servei com un dels millors aviadors de l'Armada estatunidenca, es troba on vol estar: superant els límits com a pilot de prova i esquivant l'ascens de rang. Quan és destinat a l'acadèmia de Top Gun com a entrenador de nous pilots per a una perillosa missió en territori enemic, es troba amb el jove Bradley Bardshaw (Miles Teller), el fill del seu difunt amic "Goose".

L'accés a ambdues pel·lícules és lliure i gratuït.

  • Cinema a la Fresca 2023