Gimcana fotogràfica Pals Jove

09/12/2022

Dins l’esdeveniment del Nadal al Carrer de Pals 2022, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament organitza una gimcana fotogràfica amb l’objectiu de dinamitzar les persones joves a través d’una proposta lúdica i, a l’hora, recollir, a través de les imatges captades pels participants, l’essència del Nadal al Carrer de Pals. 

Podrà participar qualsevol jove a partir de 12 anys. Els menors d’aquesta edat hauran de participar acompanyats d’una persona major d’edat.  Es podrà participar de forma individual o per equips de màxim 4 persones.  No és necessària la inscripció prèvia.

La gimcana fotogràfica es portarà a terme el matí de dissabte 17 de desembre durant l’esdeveniment del Nadal al Carrer de Pals 2022.   Cada participant haurà de penjar a Instagram, etiquetant @palsjove, 5 fotografies inspirades en els temes següents: 

1. EL NADAL CAP PER AVALL
2. EL PALS MÉS AUTÈNTIC
3. LA MEVA OMBRA TÉ VIDA PRÒPIA
4. ANIMAL INSTINCT
5. EM MENJO EL NADAL
 
En cas de no disposar de compte d’Instagram, es pot participar al concurs enviant les 5 fotografies a joventut@pals.cat fins a les 20 hores de la tarda del dia 17 de desembre de 2022.  Només es podrà penjar o enviar 5 fotografies, una per cada tema proposat a la gimcana.  El termini de recepció de fotografies, a través d’Instagram o per correu electrònic comença el 17 de desembre a les 10 hores i finalitza el 17 de desembre a les 20 hores.