I els grans de Pals... també tenen casal!

24/07/2020

I avui és el torn del Casal del grans, grup que acull els infants de 3r a 6è de Primària i que es troba al Pavelló d'esports. 

Aquests dies els nostres infants grans han pogut gaudir de tallers de quiromassatge, de màgia, de pintar samarretes, de fer polseres, de fer sals de bany...

Tot i que potser són els que més han trobat a faltar la piscina, per combatre la calor han realitzat jocs d'aigua i gimcanes aquàtiques. 

I com que tothom és part important del casal, cada dia acaben la jornada fent una valoració del dia a Dic la meva!.

La crisi Covid-19 no ens permet realitzar les sortides programades, per tal d'evitar riscos innecessaris però ens hem reinventat intentant que els infants puguin gaudir el màxim possible amb excursions en bici pels arrossars, gaudint de la natura, passejant pel bonic casc antic del municipi, a la platja... I què millor que després d'una cansada excursió una sessió d'estiraments?

Si coneixeu algun infant d'aquest grup ja sabreu com de bocabadats van quedar amb la Masterclass de defensa personal que els van fer. I el que no saben és que els n'espera una altra d'arts marcials...

Han trobat moments també per fer activitats més tradicionals com manualitats, jocs a l'aire lliure i circuits dinàmics.

I tal com marca l'esperit d'un casal no hi podien faltar activitats de supervivència, jocs d'autoconeixença i dinàmiques de cohesió de grup.... Que benvingut és tot això després de mesos de confinament!

També guardem un espai per la competitivitat al Concurs de cartells i a la Gimcana del tresor pel poble. 

I com que el casal és més dels infants que de ningú més, han dissenyat ells mateixos el logo del casal.

Aprofiteu el retrobament amb l'espai exterior, juntament amb els vostres companys, i seguiu gaudint d'aquestes activitats com heu fet fins ara, que l'estiu és per viure'l!