I SSMM els Reis d’Orient arriben a Pals

07/01/2021

I comencem ja a acomiadar el Nadal amb l'arribada dels Reis d'Orient, una de les activitats més esperades pels menuts de casa nostra.

Dimarts, a partir de les 5 de la tarda vam tenir l'oportunitat de visitar el Campament Reial dels Reis Mags. Prop de 400 persones, organitzades en uns 70 grups, van poder saludar els Reis i veure de ben a prop l'activitat de tots els seus acompanyants. Uns patges llegien les cartes mentre d'altres s'afanyaven a embolicar regals i, malauradament.... alguns preparaven carbó per als més entremaliats! Tot això sota una freda nit de gener, pels carrers del recinte gòtic de Pals. 

Des d'aquí volem aprofitar per donar les gràcies a TOTA aquella gent que d'una manera o altra ha col·laborat per tal que tot sortís bé i poder gaudir dels ulls d'il·lusió que ens deixaven entreveure els més petits.

També agrair a tota la gent que va visitar el Campament reial i que en tot moment va complir les normes de seguretat exigides i va mantenir un ordre i una comprensió de la situació realment exemplar.