Inscripcions obertes pels tallers d’orientació acadèmica i laboral 

17/02/2023

Inscripcions obertes pels tallers d’orientació acadèmica i laboral 

El Servei de Joventut de Pals organitza dos tallers sobre orientació acadèmica i laboral dirigits a gent jove. Es duran a terme els dies 6 i 20 de març, a l’Aula de Formació, i les inscripcions són gratuïtes.  

La sessió que porta el títol “I ara què?” està pensada per joves a partir de 3r d’ESO que vulguin conèixer millor el ventall de possibilitats acadèmiques que tenen a l’abast segons les seves preferències. Durant el taller, que anirà a càrrec de la referent en ocupació juvenil del Baix Empordà i començarà a les 17 hores, podran pensar què els agradaria estudiar, quina professió els interessa i com poden arribar a practicar-la. La inscripció s’ha de fer abans del 28 de febrer, al WhatsApp 609 027 708. 

El segon taller es diu “Busques feina?” i està dirigit a joves a partir de 16 anys. Serà el 20 de març, a les 17 hores, i estarà pensat per ajudar els participants a preparar un currículum i una entrevista laboral. També coneixeran els canals de recerca de feina més habituals. La sessió anirà a càrrec de la referent en ocupació juvenil del Baix Empordà i les inscripcions hauran de formalitzar-se abans del 14 de març en el WhatsApp 609 027 708. 

Ambdues activitats estan organitzades per Pals Jove, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Departament de Joventut i el Servei d’Ocupació de Catalunya.