IX Nit d’Espelmes a Pals

06/07/2024

El dissabte dia 20 de juliol, al cor de la Vila de Pals, es tornarà a celebrar la Nit d'Espelmes. Enguany celebrem la 9a edició.

Enguany com a novetat i per una mesura de seguretat s'haurà de comprar entrada per accedir a la visita, a un preu de 2 euros per persona, i menors de 10 anys gratuït.

Ben aviat es facilitarà l'enllaç de la compra de les entrades. L'horari de l'acte serà de 21 a 00.30 hores.

Al llarg del recorregut, es podran observar els racons més emblemàtics del nucli antic, engalanats amb dibuixos i espectacles de música, dansa i foc coberts per la llum tènue i càlida que desprenen els milers d'espelmes que el públic anirà trobant al seu pas.
La Nit d'Espelmes es va celebrar a Pals per primera vegada l'any 2016 organitzada per l'Ajuntament a iniciativa de l'associació encarregada d'organitzar la popular festa italiana "Notte delle candele" que se celebra anualment al poble de Vallerano a la regió del Lazio italià.
A partir de l'any 2018, el Consistori va seguir apostant per aquesta iniciativa comptant, ja des del primer moment, amb el suport incondicional i la implicació dels voluntaris i voluntàries del poble que s'han convertit en l'ànima d'aquest esdeveniment tan màgic i singular.

La Nit de les Espelmes és una nit màgica il·luminada per la tènue llum de les espelmes amb espectacles de música, dansa i foc.

Us hi esperem!