IX Nit d’espelmes

10/07/2024
Tot preparat per la IX Nit d’espelmes.
 
Aquest any amb diferents canvis organitzatius per tal de prevenir aglomeracions i aconseguir que la gent pugui guadir de la visita.
 
Hi haurà un desplegament important de més de 50 persones tant de policia local, mossos d'esquadra, protecció civil, serveis sanitaris i controladors per tal de mantenir un flux de gent adequat en tot moment. Les actuacions estan preparades i situades per no crear embossos de gent. Un altre canvi és que l’accés serà de pagament (2 € els majors de 10 anys), cosa que permet vendre entrades per sessions i així esponjar l’entrada. El recorregut serà de sentit únic per evitar taps innecessaris. Amb totes aquestes mesures, entre d’altres, pretenem oferir la qualitat que l’activitat mereix.
 
Com cada any podeu col.laborar en l’encesa d’espelmes reservant entrades de la fila 0 i entrant al recinte a les 20:45.Podeu comprar les vostres entrades a través d’aquest enllaç.
 

Al llarg del recorregut, es podran observar els racons més emblemàtics del nucli antic, engalanats amb dibuixos i espectacles de música, dansa i foc coberts per la llum tènue i càlida que desprenen els milers d'espelmes que el públic anirà trobant al seu pas.
La Nit d'Espelmes es va celebrar a Pals per primera vegada l'any 2016 organitzada per l'Ajuntament a iniciativa de l'associació encarregada d'organitzar la popular festa italiana "Notte delle candele" que se celebra anualment al poble de Vallerano a la regió del Lazio italià.
A partir de l'any 2018, el Consistori va seguir apostant per aquesta iniciativa comptant, ja des del primer moment, amb el suport incondicional i la implicació dels voluntaris i voluntàries del poble que s'han convertit en l'ànima d'aquest esdeveniment tan màgic i singular.

 
PROGRAMACIÓ
 
- 20.45 h - Encesa d'espelmes: si vols col·laborar en l'encesa d'espelmes pots reservar una entrada de la Fila 0. Hauràs d'entrar al recinte tancat a les 20.45 i quan totes les espelmes estiguin enceses podràs fer el recorregut abans d'obrir portes.
- 21.30 h - Inici recorregut: pots reservar la teva entrada en qualsevol de les sessions (de 21.30 a 24 h) i hauràs d'entrar al recinte dins la franja horària corresponent.
 
HORARIS ACTUACIONS
 
L'Avalot (espectacle de dansa i foc): de 21.30 a 23.30 h - Mirador Josep Pla
Espectacle de dansa: de 21.30 a 23.30 h - Torre de les hores
Emma Stratton (piano): de 22 a  24.00 h - Plaça Església.
Joves músics de Pals: de 22.30 a 24.30 h - Placetes
Laura Coll (soprano): de 22.30 a 24.30 - Plaça Major 
 
PREU ENTRADA
 
- Adult: 2 € 
- Menors de 10 anys: Gratuït (caldrà acreditar-ho amb DNI)
 
ALTRES
 
- Només hi haurà servei de WC a l'inici del recorregut (Ca la Pruna)
- Hi haurà servei de bar, pizzes, mojitos i tes orientals (Pati Ca la Pruna)
 

La Nit de les Espelmes és una nit màgica il·luminada per la tènue llum de les espelmes amb espectacles de música, dansa i foc.

Us hi esperem!