Ja es poden demanar llicències per parades i atraccions a la Festa Major

30/06/2023

El termini de sol·licituds acaba el 12 de juliol, a les dues del migdia.

L'Ajuntament de Pals ha publicat la convocatòria per adjudicar autoritzacions d'ús privatiu per a la instal·lació de parades i atraccions de fira durant la Festa Major, que se celebrarà del 3 al 6 d'agost. Es tracta de llicències per col·locar únicament instal·lacions desmuntables o béns mobles per termini de quatre anys. El número d'atorgacions és limitat i es tindrà en compte els principis d'objectivitat, publicitat i concurrència. Es poden presentar propostes d'atraccions infantils i juvenils i parades, tant les que estan destinades a la venda de menjar i beguda, com les que són de tir, grues mecàniques o tómboles, entre altres. Estaran ubicades a l'aparcament del camí Fondo i el del passeig d'Europa.

Segons el nombre de parcel·les disponibles, es valorarà les sol·licituds mitjançant una escala de punts on s'analitzaran aspectes com la modernitat, la inversió en estructures i seguretat, les despeses corrents, les mesures d'estalvi energètic i les novetats. En el cas de les parades d'alimentació també es valorarà la disponibilitat d'aliments aptes per celíacs, intolerants a la lactosa i altres patologies alimentàries.

Per conèixer en detall el sistema de puntuació i de requisits, podeu consultar el document adjunt a la notícia. La presentació de sol·licituds està oberta fins al 12 de juliol, a les 14 hores, i s'ha de fer obligatòriament per internet, al Registre General de l'Ajuntament.

  • Feria