Ja està disponible el Bo Cultural Jove per els joves que durant el 2022 facin 18 anys

25/07/2022

Des d'aquest dilluns 25 de juliol, i fins al 15 d'octubre, tots els joves que compleixin 18 anys el 2022 podran donar-se d'alta al Bo Cultural Jove, una targeta moneder amb 400 euros disponibles per gastar en productes i activitats culturals

Aquests 400 euros es divideixen en tres tipus d'activitats: 200 euros per a cultura en directe, 100 euros de consum cultural físic -com per exemple llibres- i 100 euros per al consum de productes digitals.
 
El Bo Cultural Jove es pot demanar a través de la web https://bonoculturajoven.gob.es/ i és compatible amb qualsevol altra subvenció, ajuda, ingrés o recurs procedent d'altres administracions públiques.
 
Una vegada concedida l'ajuda, el sol·licitant rebrà una targeta prepagament virtual per al seu ús a través del dispositiu mòbil. També estaran disponibles en format físic per a qui el requereixi. La targeta serà identificada amb un número i la identitat del beneficiari o beneficiària. Els 400 euros es podran utilitzar durant els 12 mesos següents a la seva concessió.