Ja estan obertes les inscripcions al Correpoble 2024!

04/01/2024

La cursa serà el 23 de març, a Calonge i Sant Antoni.

Comencen a escalfar-se els motors del Correpoble del Baix Empordà, la cursa on cadascú participa amb una samarreta del seu poble. Serà el 23 de març a Calonge i Sant Antoni, tal com va sorgir en el sorteig de la ubicació, i ja estan obertes les inscripcions. El Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de les regidories d'esport de les localitats que hi participen, organitza per segon any consecutiu aquesta iniciativa pensada per fomentar el moviment esportiu a través del running, i animar la població a representar els seus municipis en l'activitat.

El tret de sortida es donarà a les 10 del matí, des del Pavelló Adel Mechaal de Calonge. Seran 10 km de recorregut de dificultat baixa-mitjana. És una cursa oberta a qualsevol persona major de 12 anys. Una de les característiques més emblemàtiques del Correpoble és que cada persona participa vestint una samarreta tècnica amb els colors del seu poble. La de Pals portarà els colors groc i blau. Les persones que prefereixin emprovar-se-la abans de la cursa, poden passar a partir del 8 de gener pel Pavelló Municipal de Pals per comprovar el tallatge, de dilluns a divendres, de 17 a 22 hores. La samarreta i el dorsal podran recollir-se en el mateix espai, entre el 18 i el 22 de març. El mateix dissabte de la cursa es podrà recollir al pavelló de Calonge.

La inscripció té un preu de 15 € pels nous inscrits que requereixin samarreta nova, i de 8 € pels que van participar l'any anterior i ja disposin de samarreta. La tarifa es mantindrà del 8 de gener a l'1 de març, després apujaran preus. Consulta l'import a la web de la cursa. La inscripció dona dret a participar en la prova i inclou una assegurança d'accidents esportius, la samarreta tècnica, el control de temps per xip, el dorsal, dos avituallaments, guarda-roba, zona de jocs infantils i serveis d'ambulància, assistència, fisioteràpia i dutxes.

Pots fer la inscripció i defensar Pals en la carrera aquí.

Informació addicional

  • Correpoble