Jornada de recollida de Micro Residus de plàstic, vidre i brossa a la Platja de Pals

12/07/2021
  • La tercera acció del col·lectiu es va centrar aquest any a assenyalar la importància i perillositat de les escombraries petites

El passat dissabte 10 de juliol va celebrar-se la tercera recollida de brossa a la Platja de Pals organitzada pel col lectiu The Plastic Battle i el suport de l’Ajuntament de Pals, Salvem Platja de Pals i el Sivana Beach Club.

La iniciativa ciutadana sense ànim de lucre impulsada per Paula Sanz, ve na de Pals, va comptar amb la participació de l’Escola Nàutica de Pals, des de fa anys conscienciada sobre la problemàtica dels residus presents en els ecosistemes marins.

L'esdeveniment va iniciar amb una breu explicació sobre la metodologia per recollir i mostrejar micro escombraries. Les fam lies participants van començar la recol·lecta i després es va fer una petita explicació sobre el problema dels plàstics en els ecosistemes marins.

Després de l’èxit obtingut en edicions anteriors, i gracies a la proliferació d’aquest tipus d’iniciatives, The Plastic Battle inicia el seu camí de consolidació i prepara noves edicions fent campanya en el diferents negocis de la zona.

L’objectiu de The Plastic Battle és conscienciar la població sobre el perill del consum de plàstic d’un sol  s a la platja i promoure’n la seva eradicació.