Judit Neddermann, en directe en el cicle Concerts a la Fresca!

09/08/2019

Aquest dissabte, 10 d’agost, teniu l’oportunitat de veure en un format íntim i especial la cantautora de Vilassar de Mar al Pati de Ca la Pruna. El recital arrencarà a les 22.30 h. 

La cantautora catalana Judit Neddermann actuarà aquest dissabte, 10 d’agost, al Pati de Ca la Pruna de Pals. Ho farà a partir de les 22.30 h del vespre, i el recital és de caràcter totalment gratuït. Es tracta d’un concert programat dins del marc del cicle Concerts a la Fresca, organitzat per l’Ajuntament i que va tenir el seu inici el passat 12 de juliol (amb Mireïa i Halldor Mar). Neddermann oferirà una vetllada única, en un ambient agradable i íntim, i en un entorn exclusiu vora el mar.

Judit Neddermann (Vilassar de Mar, 1991), s’acompanyarà del seu darrer treball, Nua, un disc que la consolida com artista. Nascuda en una família de músics, va realitzar estudis de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Des de llavors, s’ha anat posicionant com una de les compositores més talentoses, especials i singulars de casa nostra.